Foto – Bonappetit.lv

Skābēti asie pipari – garda piedeva pie gaļas 0

Sastāvdaļas
10–12 asie pipari
3–4 saldā paprika
6–8 ķiploka daiviņas
cukurs
sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Čili piparus nomazgā, sagriež uz pusēm, iztīra sēklas un sagriež strēmelītēs. Tieši tāpat iztīra un sagriež saldo papriku. Ķiploka daiviņas nomizo un sagriež šķēlītēs. Visu saliek lielā bļodā, pārkaisa ar sāli un cukuru (pa pāris ēdamkarotēm), uzliek slogu un novieto sausā vietā skābēties uz 3–4 dienām.

Pasniedz kā piedevu pie gaļas un siera.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.