Foto – Bonappetit.lv

Skābēti asie pipari – garda piedeva pie gaļas 0

Sastāvdaļas
10–12 asie pipari
3–4 saldā paprika
6–8 ķiploka daiviņas
cukurs
sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Veselam
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti 36
Kokteilis
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes 1
Vēsture skarbi tiesās Trampu: ekonomists skaidro, kāpēc konflikts ar Zelenski kaitēs pašām ASV
Lasīt citas ziņas

Čili piparus nomazgā, sagriež uz pusēm, iztīra sēklas un sagriež strēmelītēs. Tieši tāpat iztīra un sagriež saldo papriku. Ķiploka daiviņas nomizo un sagriež šķēlītēs. Visu saliek lielā bļodā, pārkaisa ar sāli un cukuru (pa pāris ēdamkarotēm), uzliek slogu un novieto sausā vietā skābēties uz 3–4 dienām.

Pasniedz kā piedevu pie gaļas un siera.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.