Foto – Valdis Semjonovs

Skābeņu un spinātu krēmzupa ar tomātiem
 0

Sastāvdaļas: 60 g skābeņu,
 60 g spinātu,
 1 kartupelis,
 30 g puravu (baltā daļa),
 1 daiviņa ķiploka,
 sāls,
 pipari,
 10 g baltvīna,
 30 g rīvēta siera,
 puse tomāta,
 olīveļļa,
 100 g dārzeņu buljona.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Mīl? Nemīl? Precēs? Neprecēs? Lielais mīlestības horoskops sievietēm 2025. gadam visām zodiaka zīmēm
Krimināls
Inese Supe “sacēlusi kājās” cietumu uzraudzītājus: ”Tiesas spriedumos nav minēts, ka ieslodzījumā par šīm personām ir ieteicams ņirgāties“
“Mana pēdējā “darba diena” jums, nodokļu maksātāji, izmaksās 216 eiro” – par neglaimojošu ierakstu soctīklos atlaista Ekonomikas ministrijas darbiniece 77
Lasīt citas ziņas

Puravus un ķiplociņu apcep olīveļļā, pievieno kartupeļus, dārzeņu buljonu un sautē mīkstus. Pieliek spinātus, skābenes un nedaudz pavāra. Visu sablendē viendabīgā masā. Tomātu applaucē, noņem miziņu, sagriež gabaliņos. Šķīvī lej zupu, liek tomātu gabaliņu, pārber ar rīvētu sieru. Var pasniegt arī ar tvaicētiem zivs gabaliņiem.


Ēdienu receptes piedāvā viesnīcas “Avalon” restorāna šefpavāre Dace Gribuste.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.