Foto – Valdis Semjonovs

Skābeņu un spinātu krēmzupa ar tomātiem
 0

Sastāvdaļas: 60 g skābeņu,
 60 g spinātu,
 1 kartupelis,
 30 g puravu (baltā daļa),
 1 daiviņa ķiploka,
 sāls,
 pipari,
 10 g baltvīna,
 30 g rīvēta siera,
 puse tomāta,
 olīveļļa,
 100 g dārzeņu buljona.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes 1
Veselam
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti 36
Vēsture skarbi tiesās Trampu: ekonomists skaidro, kāpēc konflikts ar Zelenski kaitēs pašām ASV
Lasīt citas ziņas

Puravus un ķiplociņu apcep olīveļļā, pievieno kartupeļus, dārzeņu buljonu un sautē mīkstus. Pieliek spinātus, skābenes un nedaudz pavāra. Visu sablendē viendabīgā masā. Tomātu applaucē, noņem miziņu, sagriež gabaliņos. Šķīvī lej zupu, liek tomātu gabaliņu, pārber ar rīvētu sieru. Var pasniegt arī ar tvaicētiem zivs gabaliņiem.


Ēdienu receptes piedāvā viesnīcas “Avalon” restorāna šefpavāre Dace Gribuste.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.