Foto: Shutterstock

Skābeņu aukstā zupa 0

Sastāvdaļas
• skābenes
• svaigs gurķis
• seleriju kāti
• avokado
• pētersīļi
• lociņi
• ķiploks
• zaļais čili

Reklāma
Reklāma
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
TV24
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gurķi un selerijas kātus sagriež gabaliņos, lociņus sakapā. Avokado, skābenes, pētersīļus, čili, ķiploka daiviņas samaļ, pievieno gabaliņos sagriezto gurķi, selerijas kātus, kā arī lociņus. Aukstajai zupai var pievienot bērzu sulas, ūdeni vai dārzeņu buljonu. Gurķis ēdienam dod svaigumu, selerija, lociņi, ķiploks un čili piešķir pikantumu, bet avokado ietumē.

!!! Ja nav avokado, zupu var ietumēt ar kartupeļu biezeni.

SAISTĪTIE RAKSTI