Skābā krējuma,svaigā siera deserts! KONKURSA recepte 0

Sastāvdaļas: 300g cepumi,150g sviests, 400g skābais krējums, 200g svaigais siers (filadelfijas), 1 glāze cukurs (250ml), vaniļas cukurs pēc garšas, 1/2 glāze piens ( 125ml), 2 tēj.k Santa Maria želatīns, 2 tēj.k kakao dekorēšanai.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Sadrupinām Selgas brūnos cepumus, es sablenderēju.

Pievienoju izkausētu sviestu. Tā, lai cepumu drupačas būtu mitras. Drupačas kārtojam traukā, izlīdzinam.. Ja būs vairāk cepumi, tad attiecīgi arī sviestu vajag vairāk. Masai jāsanāk mitria, lai cepumi nav sausi un labi turas kopā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saputoju skābo krējumu ar cukuru (cik saldu vēlos) un vaniļu, kad krējums paliek krēmīgs, tad pievienoju Filadelfijas svaigo sieru (var likt jebkuru svaigo sieru). Visu kopā samikserēju, stingrā masā.

1/2 glāzē piena izšķīdinu 2 tēj.k želatīnu (Santa Maria). Ja ņem citu želatīnu, tad skatās, kādam daudzumam cik nepieciešams. Želatīnu iejaucu krējuma masā, kārtīgi izmaisu. Vislabāk ar putojamo slotiņu maisīt vai ar to pašu mikseri.

Lejam krējuma masu uz sagatavotās cepumu pamatnes.2 ēd.k krējuma masu sajaucu ar kakao un veidoju zīmējumu.

Liekam ledusskapī un turam, līdz sastingst, tas var aizņemt 2 stundas, bet būtībā ne reizi vien pārbaudīts – jo ilgāk stāv, jo gardāks ir.

 

 

Recepti iesūtīja Natālija Rogova

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.