Foto: PANTHERMEDIA/ SCANPIX/ LETA

Kā gatavot vistu droši un veselīgi? 0

Lai izvairītos no riskiem un saglabātu vistas labās īpašības, ievērojiet šos padomus:
– Izņemiet nevēlamās daļas. Ādu, plaušas, galvu un asti labāk utilizēt pirms gatavošanas.
– Cepiet rūpīgi. Iekšējai temperatūrai jābūt vismaz 74 °C, lai iznīcinātu baktērijas.
– Saglabājiet sulīgumu bez ādas. Marinējiet gaļu ar garšvielām vai jogurtu, lai tā būtu maiga un garšīga.
– Izvēlieties savu prioritāti. Ja vēlaties liesu maltīti, izvēlieties krūtiņu; ja meklējat uzturvielas, tumšā gaļa ir laba alternatīva.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.