Foto – Shutterstock.com

Sirsniņcepumi – vienkārša un kārdinoša recepte Valentīna dienas iedvesmai 0

Sastāvdaļas

Mīklai:
– 2 glāzes miltu;
– 250 g saldkrējuma sviesta;
– 0,5 tējkarotes sodas, etiķis sodas dzēšanai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Lasīt citas ziņas

Rotāšanai:
– 3-4 ēdamkarotes cukura;
– 1 tējkarote kanēļa.
– Rotājumam var izmantot dažādus krāsainus cukura garnējumus, kas nopērkami gatavi.

Pagatavošana
Cepumam sirsniņai izmantota parastā smilšu mīkla, no kuras tikpat labi izdodas gredzentiņi un pildīti riekstiņi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Miltos liek gabalos sagrieztu mīkstu sviestu, ar rokām sadrupina, dzēš sodu, no mīklas izveido bumbu un uz 15 minūtēm liek vēsā vietā atdzesēt.

Uz veidojamā dēlīša uzber nedaudz miltu, izrullē mīklu 0,5-1 centimetra biezumā un ar cepumu formiņu izspiež sirds formas cepumiņus.

Cepumus izkārto uz pannas, bļodiņā sajauc kanēli un cukuru, pārkaisa katrai sirsniņai.

Cep 180-200С karstumā, līdz cepumi kļūst zeltaini – aptuveni 25-30 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.