Sīpolu gredzeni čipsu mētelītī 0

Sastāvdaļas – 3 sīpoli, 6 ēdamkarotes kausēta siera, 3 olas, 6 ēdamkarotes miltu, čipsu paciņa, malti melnie pipari un sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Mīklai ņem olas un kausēto sieru, sablenderē. Pievieno nedaudz miltus un rūpīgi samaisa.

Atsevišķā traukā samaisa miltus (6 ēdamkarotes) ar sāli un pipariem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Čipsus iepakojumā sasmalcina, tad pārber dziļākā traukā.

Sīpolus sagriež gredzenos (0,5 cm biezumā).

Katru sīpola gredzenu apvārta miltu maisījumā, tad siera mērcītē un beidzot iemērc sasmalcinātajos čipsos.

Sagatavotos gredzenus liek uz cepešpannas. Cep 190 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes.

Pasniedz ar savu iemīļoto mērcīti.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.