Sīpolu gredzeni čipsu mētelītī 0
Sastāvdaļas – 3 sīpoli, 6 ēdamkarotes kausēta siera, 3 olas, 6 ēdamkarotes miltu, čipsu paciņa, malti melnie pipari un sāls.
Pagatavošana.
Mīklai ņem olas un kausēto sieru, sablenderē. Pievieno nedaudz miltus un rūpīgi samaisa.
Atsevišķā traukā samaisa miltus (6 ēdamkarotes) ar sāli un pipariem.
Čipsus iepakojumā sasmalcina, tad pārber dziļākā traukā.
Sīpolus sagriež gredzenos (0,5 cm biezumā).
Katru sīpola gredzenu apvārta miltu maisījumā, tad siera mērcītē un beidzot iemērc sasmalcinātajos čipsos.
Sagatavotos gredzenus liek uz cepešpannas. Cep 190 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes.
Pasniedz ar savu iemīļoto mērcīti.