Foto – Bonappetit.lv

Sīpolklopsis – aukstās sezonas ēdiens 0

Pagatavošana

Gaļu sagriezt porcijas šķēlēs. Gaļas gabalus izdauzīt ar gaļas āmuru pēc iespējas plānāk, lai veidojas patiesi plāni gaļas gabali, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un apcept. Gaļu pārlikt uz šķīvja.
Sīpolus nomizot un sagriezt šķēlītēs. Pannā izkausēt sviestu un apcept sīpolus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot nedaudz ūdens, apceptus gaļas gabalus un sautēt līdz gaļa mīksta.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

ēc nepieciešamības ik pa brīdim pieliet ūdeni. Kad gaļa gatava, to izņemt no mērces. Krējumu sajaukt ar miltiem, pieliet mazliet ūdeni, aptuveni 1/3 glāzes un pievienot sīpoliem. Maisot sautēt, kamēr mērce sabiezē.
Gaļu pasniedz pārlejot ar mērci. Klāt pasniedz vārītus kartupeļus vai kartupeļu biezputru.

Recepti piedāvā “Kurzemes Gaļsaimnieks” un

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.