Puravu un ābolu salāti 3

• 2 puravi

• 1 skābens ābols

• 2 cieti vārītas olas

• 2 ēdamkarotes majonēzes (vai krējuma)

• sāls, malti melnie pipari

• zaļumi

Pagatavošana:

Olas sarīvē vai sakapā. Puravus sagriež pusriņķīšos un kārto uz šķīvja. Virs puraviem uzber sakapātas vārītās olas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
Kā tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

Ābolu nomizo, sarīvē. Tam pievieno majonēzi vai krējumu un sāli, samaisa mērcīti. Ar mērcīti pārlej puravus un olu.

Pasniedzot salātiem uzkaisa drupinātu olas dzeltenumu un dekorē ar zaļumiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ābola vietā salātos var iegriezt selerijas kātu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.