Siltmaize ar vistas un dārzeņu salātiem 0
Sastāvdaļas
500 g vistas filejas (vārīta, grilēta vai kūpināta)
300 g svaiga gurķa
300 g tomātu
100 g Fetas siera
4 čiabatas šķēles
1/2 citrona
sauja bazilika lapiņu
dilles
olīveļļa
sāls, pipari
Pagatavošana.
No citrona norīvē miziņu un izspiež sulu.
Tomātus un gurķus sagriež smalkāk. Vistas gaļu un sieru sagriež kubiņos. Dilles un bazilika lapiņas sakapā. Dārzeņus, gaļu un zaļumus sajauc kopā. Pievieno citrona sulu, citrona miziņu, olīveļļu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.
Čiabatas šķēles apgrauzdē no abām pusēm un uzliek uz šķīvja. Pa virsu izkārto pagatavotos salātus un izdekorē ar bazilika lapiņām.