Foto – Aija Geida

Siltie zirnīšu–griķu salāti ar kukurūzu 0

Sastāvdaļas
• 200 g griķu
• 600 ml ūdens
• 200 g konservētu zaļo zirnīšu
• 150 g konservētas kukurūzas
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• ¼ tējkarotes asās paprikas pulvera
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• 3 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• ⅔ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kremlis gatavo augsni agresijai pret Igauniju: analītiķi norāda uz līdzību ar notikumiem pirms iebrukuma Ukrainā
Satraucoša iemesla dēļ no veikalu plauktiem var pazust Latvijā iecienīta zivs
“Mani sauc Raivo, un es biju miris. Šodien man ir septiņi gadi!” Stāsts par īstu Lieldienu brīnumu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katliņā ieber griķus, pielej karstu ūdeni un vāra 3–5 minūtes. Noslēdz uguni, uzliek katlam vāku un atstāj uz 10 minūtēm, lai griķi piebriest. Pannā uzkarsē augu eļļu, pievieno kukurūzu, zaļos zirnīšus, garšvielas, sāli un apcep. Pieber izvārītus griķus un vēl nedaudz apcep. Saliek trauciņos, pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz siltus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.