
Foto – Anda Krauze
Siltie vistas salāti 0
Vistas fileju sagriež strēmelītēs un apcep. Zaļo pupiņu pākstis novāra. Apcepto fileju un vārītās pupiņu pākstis liek katlā kopā ar strēmelītēs sagrieztu šķiņķi un šampinjoniem, pieber garšvielas un sautē nelielā ūdens daudzumā aptuveni pusstundu. Pasniedzot salātiem pievieno nedaudz majonēzes. Ja vēlas mazāk sātīgus salātus, majonēzi var neizmantot.
Reklāma
Reklāma
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes
1
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti
36
Vēsture skarbi tiesās Trampu: ekonomists skaidro, kāpēc konflikts ar Zelenski kaitēs pašām ASV
Zaļo pupiņu pākstis var aizstāt ar puravu.
GARDI! Šķelto zirņu biezenis ar grūbām un bekonu
Kartupeļu un gaļas sacepums
Siera uzkoda pie čipsiem
Vistas filejas un sēņu kārtainie salāti
Dzirkstošs saldais ēdiens ar “Dāmu pirkstiņiem” un ogām. Izmēģini jau šodien!
Sīpolu zupiņa – Francijas esence. Klasiska recepte
FOTO: Banānu un karameļu deserts ar krēmu
Žāvēti augļi
ar auzu pārslām un medu