Vistas siltie salāti
Vistas siltie salāti
Foto – Valdis Semjonovs

Siltie vistas salāti 0

Laikam kļūstot vēsākam un drēgnākam, ēdienkartē gribas iekļaut sātīgākus ēdienus nekā vasarā. Bieži vien, izmantojot tādus pašus dārzeņus, ikdienas maltītē var ieviest jaunas nianses.

Reklāma
Reklāma
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Kanādā “uzsprādzis jauns vilnis” ar ideju, ka Kanādai jāiestājas Eiropas Savienībā 25
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Lasīt citas ziņas

Vistas filejai uzkaisa garšvielas un apcep eļļā uz pannas.

Žāvētu cūkgaļu, vistas fileju un šampinjonus sagriež strēmelītēs un cep, līdz gatavi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad ēdiens gandrīz gatavs, pievieno sagrieztus puravus.

Pasniedzot galdā, karstajiem salātiem vēl pievieno atsevišķi novārītas sviesta pupiņas un uzlej majonēzi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.