Valda Semjonova foto

Siltie vasaras salāti 0

SASTĀVDAĻAS Nelieli jaunie dārzeņi – cukīni, baklažāni, burkāni, puravi –, gailenes, ķiršu tomāti, rukola, Parmezāna siers, graudu maize, olīveļļa, sāls, malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Vangas pavasara prognozes: Šīm zodiaka zīmēm būs visvairāk veiksmes dzīvē, karjerā un attiecībās
Putina trīs prasības mieram paredz Ukrainas bojāeju. Vai tiešām Tramps ir tik traks, ka to apsver?
RAKSTA REDAKTORS
Policijas izsekošana, cilvēku kauli šķūnī un 80 000 eiro zaudējumi: Jāņa vaļasprieks atklāj dziļu robu Latvijas likumdošanā
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Mazus cukīni, baklažānus, burkāniņus un puravus apslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un maltiem melnajiem pipariem, ievieto sakarsētā cepeškrāsnī. Ja vēlas, lai dārzeņi saglabā kraukšķīgumu, cep 2 līdz 3 min, ja vēlas, lai tie labāk izcepušies – 5 līdz 8 min. Pannā olīveļļā apcep gailenes. Pēc tam apceptos dārzeņus un gailenes, kamēr viss silts, sajauc ar rukolu un ķiršu tomātiņiem. Apslaka ar olīveļļu, ja vēlas – papildina ar kādu pikantu veikalā nopērkamu salātu mērci. Pārkaisa ar rīvētu Parmezāna sieru, pievieno graudu maizes grauzdiņus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.