Publicitātes foto

Siltie salāti ar vistas fileju un Latvijas siera mērci 0

Pagatavošana

Bļodā ielej majonēzi, skābo krējumu, pievieno pusi no siera sadrupinātā veidā, baltvīna etiķi, izspiestu ķiploku,
melnos piparus.

Reklāma
Reklāma

Produktus sakuļ viendabīgā masā.

Sakarsētā pannā apcep vistas fileju.

Maskavas centrā uzspridzināts Putina limuzīns: diktators tagad baidās pat no saviem miesassargiem
7 lietas, ko Tramps nesaprot par Putinu 83
Tramps netīši aizdedzina jaunu kodolbruņošanās sacensību pasaulē
Lasīt citas ziņas

Šķīvī liek salātu lapas, vistas fileju, ķirštomātus, pārlej ar mērci, pārber ar atlikušo sieru sarīvētā veidā un grauzdiņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.