
Publicitātes foto
Siltie salāti ar vistas fileju un Latvijas siera mērci 0
Pagatavošana
Bļodā ielej majonēzi, skābo krējumu, pievieno pusi no siera sadrupinātā veidā, baltvīna etiķi, izspiestu ķiploku,
melnos piparus.
Reklāma
Reklāma
Produktus sakuļ viendabīgā masā.
Sakarsētā pannā apcep vistas fileju.
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes
1
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
“Krievija patiesībā ir lielās nepatikšanās.” Kā ASV palīdzības pārtraukšana Ukrainai var kaitēt Putinam?
25
Šķīvī liek salātu lapas, vistas fileju, ķirštomātus, pārlej ar mērci, pārber ar atlikušo sieru sarīvētā veidā un grauzdiņiem.