Foto – Bonappetit.lv

Siltie salāti ar lasi 0

Pagatavošana

Pupiņas atlaidināt. Sēnes notīrīt no zemes un sagriezt šķēlītēs. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept smalki sakapātu ķiploku. Pievienot sēnes un ātri apcept. Pievienot pupiņas un cept līdz šķidrums iztvaiko. Pievienot rīvētu ingvera sakni, 1 ēd.k. čili mērci, sojas mērci, svaigi spiestu aplesīna sulu un rīvētu miziņu. Apmaisīt un cept vēl 2-3 min.

Reklāma
Reklāma
“Ir uzsākta pirmstiesas izmeklēšana, lai noteiktu nāves cēloni.” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 137
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
Lasīt citas ziņas

Atsevišķi apcept lasi, glazējot to ar 1 ēd.k. čili mērci.

Salātus pasniedz siltus ar lasi. Ja ir vēlme, salātus var pārkaisīt ar sezama sēkliņām.

Recepti piedāvā “Prisma” un

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.