
Foto – Aija Geida
Siltais dzērveņu dzēriens ar garšvielām 0
(3 porcijas)
Uz lēnas uguns uzkarsē ābolu sulu kopā ar garšvielām. Ļauj ievilkties 10 minūtes, tad izkāš un nedaudz atdzesē. Dzērvenes sablendē kopā ar medu, izberž caur sietu un pievieno siltajam dzērienam.
Reklāma
Reklāma
Biskvīta un vārītā krēma kūka ar ogām
Rabarbera un citrona krēmkūka. Atgādinās par vasaru!
Salātu, pērļu grūbu un kūpināta šķiņķa salāti ar brūkleņu mērci
Marinēts (vai cepts) pūpēdis. Iesaka “Latvijas Avīzes” žurnālists Artis Drēziņš
Gardas kotletes ar sēņu un kartupeļu pildījumu
Meloņkūka – aromātisks gardums
Dārzeņu un vistas gaļas sacepums
Cīsiņi mīklā