Foto-Aija Geida

Silta dubultā pica ar zemenēm 0

Sastāvdaļas 2 porcijām
• 200 g zemeņu
• 4 mazās tortiljas
• 120 g krēmsiera
• 50 g sviesta
• 2 ēdamkarotes cukura
• ēdamkarote kukurūzas cietes
• ⅓ tējkarotes malta kanēļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Putins jau sācis plaša mēroga karu pret Eiropu, taču Rietumi baidās to atzīt
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Krēmsieru samaisa ar ēdamkaroti cukura. Divām tortiljām uzziež krēmsieru, atstājot no malas 1,5–2 cm. Uzkaisa mazliet kanēļa. Katrai virsū uzliek vēl vienu tortilju. Pannā izkausē sviestu un no abām pusēm apcep tortiljas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas un kraukšķīgas. Cepot uzkaisa atlikušo cukuru un nedaudz kanēļa. Zemenes sagriež gabaliņos, pasutina katliņā un pievieno mazliet kukurūzas cietes, lai masa sabiezē. Katru apcepto tortilju ar picas nazi sagriež četrās daļās. Zemeņu masu uzlej improvizētajām slēgtajām picām un pasniedz siltas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.