Foto – Valdis Semjonovs

Siļķes tartars ar biešu emulsiju 0

Nomizotu, mazos kubiņos sagrieztu ābolu, sakapātu sarkano sīpolu, dilles un pētersīļus sajauc ar skābo krējumu, pieberot šķipsniņu sāls. Šo masu uz šķīvja kārto pirmajā kārtā. Pāri liek nelielos kubiņos sagrieztu siļķi, virsū – plānas redīsa šķēlītes. Blenderī sakuļ vārītu bieti ar augu eļļu, mazliet etiķa, sāls un cukura. Ar šo viendabīgo masu glīti rotā šķīvi. Kā rotājumu novieto arī vārītas paipalas oliņas pusītes.

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Deviņi” šefpavārs ALEKSANDRS PASEŠŅIKOVS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.