
Foto-Anda Krauze
Siļķe ar ceptiem sīpoliem 0
Sastāvdaļas: mazsālīta siļķe, sīpoli, tomātu mērce, taukvielas.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Sīpolus sagriež gabaliņos, viegli apbrūnina uz pannas nelielā taukvielu daudzumā, pievieno tomātu mērci. Pārlej gabaliņos sagrieztai mazsālītai siļķei.
Gatavoja Rīgas lietuviešu vidusskolas direktore Aldona Treija