Foto. pexels.com/ Engin Akyur

Parmezāns 6

Mums visiem patīk redzēt, kā pavāri itāļu restorānos rīvē parmezāna sieru uz makaroniem, kamēr mēs skatāmies un sakām “vairāk, vēl, vēl”. Eksperti tikmēr stāsta par šī siera veida priekšrocībām – parmezāna siers ir mazkaloriju siers ar zemu tauku saturu, ko var izmantot kā piedevu, nepievienojot ievērojamas kalorijas, bet, protams, tas jāpatērē ar mēru. Sarīvējiet parmezānu pār salātiem, grauzdētiem dārzeņiem vai pilngraudu makaroniem, lai iegūtu papildu garšu bez pārmērīgām kalorijām.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.