Siera zupiņa ar frikadelēm 0

Sastāvdaļas – 400–500 g liellopu maltās gaļas, ola, 2 sīpoli, burkāns, 300 g kausēta siera, 5–6 vidēji kartupeļi, sāls, garšvielas, lauru lapa, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
10 vienkārši ikdienas ieradumi, kas palīdzēs zaudēt svaru
TV24
Valsts kancelejas direktors: “Cilvēkiem ir jāierodas darbā, nevis jāstrādā mājās no dīvāna vai no dārza”
Lasīt citas ziņas

Sīpolus sagriež mazos gabaliņos un uz pannas augu eļļā apcep zeltainus.

Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, vienu olu, pusi no saceptajiem sīpoliem. Samaisa kārtīgi un veido nelielas frikadelītes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Burkānu sarīvē ar rīvi un apcep augu eļļā.

Katliņā ar ūdeni liek apceptos sīpolus un burkānus, pievieno sāli. Visu uzvāra.

Zupiņā liek sagatavotās frikadeles. Tikmēr mizo kartupeļus un sagriež tos nelielos gabaliņos.

Pēc 5–7 minūtēm zupai pievieno sagrieztos kartupeļus, lauru lapu un garšvielas pēc vēlmēm.

Kad kartupeļi ir mīksti, zupai pievieno sieru, kārtīgi maisa, lai siers izkūst.

Pēc 3 minūtēm pievieno zaļumus.

Zupiņa gatava.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.