Foto-Baiba Buceniece

Siera zupa 0

 

Sastāvdaļas: puravs, sviests, piens, kausētais siers, malta cūkgaļa, sāls, garšvielas.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
Lasīt citas ziņas

Puravu sagriež un katliņā sviestā apcep. Pielej pienu un brīdi pavāra. Pēc tam liek klāt kausēto sieru, virumam ļauj uzvārīties. Pieber mazliet sāls un garšvielas. Pannā, pievienojot garšvielas, apcep malto gaļu. Zupu lej šķīvī, vidū kaudzītē liek stipri saceptu malto gaļu. Rotā ar puravu.

 

Krodziņa “Ķirmis” šefpavāra Andreja Stepanova recepte

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.