Siera uzkoda pie čipsiem 0
Sastāvdaļas – čipsi (jābūt platiem, lai var uzlikt virsū pildījumu), 100 g cieta siera, 300 g tomātu, 2 ķiploka daiviņas, majonēze, zaļumi pēc garšas, olīvas rotāšanai.
Pagatavošana.
Tomātus sagriež ļoti mazos gabaliņos. Ja tomāti ir ļoti sulīgi, lieko šķidrumu nolej.
Zaļumus smalki sagriež. Sieru sarīvē uz smalkas rīves. Samaisa kopā sieru, tomātus un zaļumus. Pievieno caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplociņus. Pievieno majonēzi pēc garšas un visu samaisa.
Pildījumu liek uz čipsiem, rotā ar olīvām.
Tā kā čipsi ātri var izjukt, pildījumu tajos liek īsi pirms pasniegšanas galdā. Vēl pildījumu var ievietot atsevišķā salāttrauciņā, lai katrs pats sev uz čipsiem liek pildījumu.
Labu apetīti!