Foto – Justīne un Monika, Divi10.com

Siera un grilētu dārzeņu maizīte vieglai uzkodai 0

Recepšu un fotogrāfiju autores: Justīne un Monika, Divi10.com

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Bruņumašīna bija sasvērusies uz vienu sānu, tā nestāvēja taisni…”Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 184
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Lasīt citas ziņas

1. Uzkarsē cepeškrāsni 200 grādus karstu.
2. Bļodiņā ar dakšiņu saspaidi Sniega bumbas, nedaudz pievienojot eļļu no burciņas. Iemaisi salātus.
3. Sagriez dārzeņus, liec uz cepeškrāsns pannas, aplej nedaudz ar olīveļļu, cep 200 grādos grila režīmā 10-15 minūtes, līdz gatavi.
4. Uz maizes šķēlītēm liec siera-salātu masu un tās
(2 minūtes pirms dārzeņi gatavi) liec blakus dārzeņiem krāsnī.
5. Kad dārzeņi un maizītes gatavas, ņem ārā no cepeškrāsns.
6. Uz siltās siera-salātu maizītes kārto dārzeņus, pasniedz un ēd siltu.

Padoms: siltā laikā dārzeņus var cept arī ārā uz grila, un ēdiens vislabāk garšos pie dabas.

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto – Justīne un Monika, Divi10.com
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.