Siera salāti ar pīles gaļu 0
Pagatavošana
Sieru un selerijas sakni sarīvēt uz dārzeņu rīves. Pīles gaļu un sēnes sagriezt kubiņos. Ja sēnes pārāk sāļas, tad pirms lietošanas tās jāizmērcē ūdenī. Sieru, selerijas, gaļu un sēnes samaisīt kopā.
Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Mērcei kaperus sasmalcināt un sajaukt ar krējumu un sinepēm. Salātus pārliet ar mērci, pievienot citrona sulu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.
Salātus pasniedz uzreiz.