Publicitātes foto

Siera rulete saulrietā – sātīga un garda 0

Gatavojusi Ināra Ivanova no Līvānu novada

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 6 vistu olas
• 5 paipalu olas
• 500 g maltās gaļas
• 350 g Krievijas siera
• 150 g Brokastu majonēzes
• 3 vārīti burkāni
• olīvas
• ķiploka daiva
• sīpols
• zaļumi
• pipari
• sāls

Pagatavošana.
Sieru sarīvē, pievieno 5 sakultas olas, majonēzi un samaisa. Veidnē ieklāj cepampapīru, tam uzsmidzina eļļu, lai siera omlete nepieliptu, tad lej siera un olu masu un cep cepeškrāsnī 180 °C 15–20 minūtes. Uzcepto siera omleti nedaudz atdzesē un pārklāj ar maltas gaļas masu (maltā gaļa sajaukta ar olu, sāli, pipariem, sīpolu un ķiploku). Tai pa virsu liek strēmelēs sagrieztus vārītus burkānus un sagrieztas olīvas. Omleti sarullē, ietin folijā un cep cepeškrāsnī 220 °C 35–40 minūtes. Izņem no cepeškrāsns, ļauj folijā vēl nedaudz (5-10 minūtes) pasautēties (tad rulete pēc atdzišanas būs stingra un viegli sagriežama).

CITI ŠOBRĪD LASA

Siera ruleti var pasniegt arī kā silto ēdienu. Savukārt maltās gaļas masai var pievienot nelielu cukīni, jo tad gaļa būs mīkstāka un sulīgāka.

Pirms pasniegšanas ruleti dekorē ar paipalu olām, papriku un sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.