Siera “Rasa” un biezpiena bumbas ar dārzeņiem, rudzu maizes drupačām un bazilika pesto 1

Sastāvdaļas 150 g svaigā siera “Rasa”, 200 g biezpiena, 20 g maurlociņu, 30 g lazdu riekstu, 60 g redīsu, 100 g gurķu, 30 g bazilika pesto, 60 g rudzu maizes, 150 g alus, 40 g sarkano sīpolu, 40 g salātu, sāls, pipari (pēc garšas), 30 g medus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Sarkanos sīpolus sagriež šķēlītēs, saber katlā, pievieno alu un medu, novāra 2/3 no tilpuma.

Rudzu maizi sarīvē, liek cepeškrāsnī kaltēties, tad pielej izkāstu alu, samaisa un atdzesē. Biezpienam pievieno svaigo sieru, sāli, sadala 12 daļās un saveļ bumbās. 4 bumbas apviļā sasmalcinātos lazdu riekstos, 4 bumbas – sīki sagrieztos maurlociņos un 4 bumbas atstāj baltas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz šķīvja kārto bumbas, bazilika pesto, redīsus, gurķus, rudzu maizes drupačas un salātu lapas.

Gatavojas restorāna “Neiburgs” šefpavārs, TV šova “Mūsdienu Latvijas garša” dalībnieks Tomass Godiņš

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.