Foto-Anda Krauze

Siera pica ar brokoļiem un papriku. Dievīgi garšo, burvīgi smaržo! 0

Kā gatavot?

Raugam pievieno pāris ēdamkarotes silta ūdens, samaisa. Paniņās iesijā miltus, pievieno raugu, olīveļļu, diedzētus graudus, sarīvētu sieru, smalki sakapātu rozmarīnu, valriekstus, cukuru un sāli. Atstāj, lai uzrūgst. (Mīklu var iemīcīt iepriekšējā vakarā, pa nakti ielikt ledusskapja saldētavā, nākamajā dienā atlaidināt un cept picu.)

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Mīklu izveltnē, liek uz cepešpannas, uz kuras izklāts cepamais papīrs. Noziež ar skābo krējumu, kam pievienoti sasmalcināti ķiploki. Tad kārto plānās ripiņās sagrieztu cukini, brokoļu rozītes un tomātu ripiņas. Uzbārsta sarīvētu Rituli ar zaļumiem un Sarkano rituli. Liek cepties.

Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.