Siera pica ar brokoļiem un papriku. Dievīgi garšo, burvīgi smaržo! 0
Kā gatavot?
Raugam pievieno pāris ēdamkarotes silta ūdens, samaisa. Paniņās iesijā miltus, pievieno raugu, olīveļļu, diedzētus graudus, sarīvētu sieru, smalki sakapātu rozmarīnu, valriekstus, cukuru un sāli. Atstāj, lai uzrūgst. (Mīklu var iemīcīt iepriekšējā vakarā, pa nakti ielikt ledusskapja saldētavā, nākamajā dienā atlaidināt un cept picu.)
Mīklu izveltnē, liek uz cepešpannas, uz kuras izklāts cepamais papīrs. Noziež ar skābo krējumu, kam pievienoti sasmalcināti ķiploki. Tad kārto plānās ripiņās sagrieztu cukini, brokoļu rozītes un tomātu ripiņas. Uzbārsta sarīvētu Rituli ar zaļumiem un Sarkano rituli. Liek cepties.
Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe