Foto-Anda Krauze

Siera pica ar brokoļiem un papriku. Dievīgi garšo, burvīgi smaržo! 0

Kā gatavot?

Raugam pievieno pāris ēdamkarotes silta ūdens, samaisa. Paniņās iesijā miltus, pievieno raugu, olīveļļu, diedzētus graudus, sarīvētu sieru, smalki sakapātu rozmarīnu, valriekstus, cukuru un sāli. Atstāj, lai uzrūgst. (Mīklu var iemīcīt iepriekšējā vakarā, pa nakti ielikt ledusskapja saldētavā, nākamajā dienā atlaidināt un cept picu.)

Reklāma
Reklāma
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Eiropa par mata tiesu izvairījusies no liela mēroga katastrofas, ko mēģinājusi izraisīt Krievija. Atklātas notikušā detaļas
Kokteilis
Negaidīti! Vai līdz ar bērniņa atnākšanu mīlestība starp Dāvidu un Arnitu uzplaukst no jauna?
Lasīt citas ziņas

Mīklu izveltnē, liek uz cepešpannas, uz kuras izklāts cepamais papīrs. Noziež ar skābo krējumu, kam pievienoti sasmalcināti ķiploki. Tad kārto plānās ripiņās sagrieztu cukini, brokoļu rozītes un tomātu ripiņas. Uzbārsta sarīvētu Rituli ar zaļumiem un Sarkano rituli. Liek cepties.

Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.