Ēdieni kafejnīcā bārā “Zivju lete”, Dzirnavu 72, Rīga.   21.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni kafejnīcā bārā “Zivju lete”, Dzirnavu 72, Rīga. 21.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Siera kūka. Recepti iesaka žurnāliste Ilze Lavrinoviča 0

KĀ GATAVOT?

Pannā izkausē cukuru un nedaudz sviesta, tajā cep mandeļu skaidiņas, līdz kļuvušas maigi brūnas.

Reklāma
Reklāma
Trampa pacietības mērs beidzot ir pilns – Kremlis sāk stostīties
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
TESTS. Iespējams, pasaulē vienkāršākais tests, kurā 90% izgāžas kā vecas sētas
Lasīt citas ziņas

Atstāj atdzist, pēc tam ber stikla glāzē vai deserta trauciņā, veidojot aptuveni 1 cm biezu kārtu.

Filadelfjas sieru saputo ar Maskarpones sieru, pievienojot pūdercukuru. Šo masu liek otrajā kārtā, bet trešajā kārtā – putukrējumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tam pāri liek salauzītus, pienā izmērcētus cepumus “Dāmu pirkstiņi”, pēc tam plānā kārtiņā – ievārījumu. Nākamajā kārtā – atkal saputotu divu veidu sieru un atkal putukrējumu.

Pārkaisa ar smalki rīvētu balto šokolādi. Rotā ar sakapātām ogām vai augļiem, šoreiz – ar zemenēm.

Gatavoja restorāna “Zivju lete” šefpavārs VILNIS BRESIS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.