Foto – Leons Duvakins

Siera krēms ar zemenēm un auzu pārslām 1

Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru un beigās pievieno smalki sarīvētu sieru. Zemenes sagriež plānās šķēlītēs un sajauc ar sakapātām piparmētru lapiņām, kam piebērts cukurs un vaniļas cukurs. Auzu pārslām uzbārsta cukuru un apcep sviestā, līdz veidojas brūna garoziņa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

Glāzē liek kārtām siera krēmu, grauzdētas auzu pārslas un sagrieztas zemenes jeb karpačo. Rotā ar piparmētru lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.