Foto – Leons Duvakins

Siera krēms ar zemenēm un auzu pārslām 1

Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru un beigās pievieno smalki sarīvētu sieru. Zemenes sagriež plānās šķēlītēs un sajauc ar sakapātām piparmētru lapiņām, kam piebērts cukurs un vaniļas cukurs. Auzu pārslām uzbārsta cukuru un apcep sviestā, līdz veidojas brūna garoziņa.

Reklāma
Reklāma
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
“Abu Meri vēl nav atkāpies?” Sabiedrība prasa atbildes par bīstamo infekciju un vērtē, kuram jāuzņemas atbildība
Lasīt citas ziņas

Glāzē liek kārtām siera krēmu, grauzdētas auzu pārslas un sagrieztas zemenes jeb karpačo. Rotā ar piparmētru lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.