Foto-Aija Geida

Siera karbonādes
 1

Sastāvdaļas: 200 g svaigā siera (piemēram, Mālpils),
 150 g zirņu miltu,
 1 tējkarote Kalindži sēklu,
 1∕3 tējkarotes maltu melno piparu,
 1∕3 tējkarotes kurkumas,
 1∕3 tējkarotes sāls,
 70 – 90 g ūdens.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
FOTO. Greznība bez robežām! Melānijas Trampas izsmalcinātākie tērpi, kuru cenas liks aizrauties elpai! 5
Kokteilis
Vērsis – Itālija, Strēlnieks – Austrālija. Kura valsts ir kā radīta katras zodiaka zīmes pārstāvim
Veselam
“Dīvaini! Mums tikko zvanīja Andreja ārste un teica, lai braucam pakaļ.” Slimnīcā miris vīrietis, tuvinieki dusmojas uz ārstiem
Lasīt citas ziņas

Bļodā sajauc zirņu miltus ar garšvielām, pamazām pievieno ūdeni, veidojot biezu mērci. Sieru sagriež 0,5 – 1 cm biezās šķēlītēs, apviļā mērcē un cep uz pannas no abām pusēm. Pasniedz siltas kopā ar salātiem un tvaicētiem dārzeņiem, tad šīs karbonādes ir visgardākās. Garša ļoti neparasta, maiga un interesanta.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.