Foto – Shutterstock

Seši cukura izmantošanas veidi, kurus tu, iespējams, nezināji 0

Cukuru pieņemts uzskatīt par neveselīgu produktu, kas veicina svara pieaugumu. Taču izrādās, ka cukurs var būt ne tikai neaizvietojams produkts daudzos ēdienos – tas var arī lieliski noderēt mājsaimniecībā.

Reklāma
Reklāma
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Bruņumašīnā atrasti trīs miruši ASV karavīri. Ceturtais tiek meklēts…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 265
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Lasīt citas ziņas

Lūk, seši neierasti cukura izmantošanas veidi.

1. Nobriedušus cieto šķirņu sierus var pasargāt no pelējuma, vienkārši ietinot tos salvetē, kas piesūcināta ar saldu ūdeni.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Lai atmazgātu ādu no krāsas, samaisiet divas ēdamkarotes sviesta un ēdamkaroti cukura, ieberzējiet ar maisījumu rokas un pēc tam nomazgājiet ar ūdeni.

3. Aromātisks mīklas izstrādājums daudz ilgāk uzglabāsies svaigs, ja blakus tam noliksiet cukura graudiņus.

4. Pēc karstas un ļoti asas pārtikas palīdzēs cukurs. Ielieciet mutē tējkaroti cukura un lēnām sūkājiet. Nepatīkamie “dedzinošie” simptomi uzreiz izzudīs.

5. Lūpu krāsa daudz ilgāk saglabāsies uz lūpām, ja uzkaisīsiet tai pa virsu cukuru, bet pēc 15 minūtēm aplaizīsiet.

6. Nepieciešams samalt sausiņus kotletēm vai auzu pārslas diētiskai zupiņai, bet kafijas dzirnaviņās ir palikuši maltas kafijas pārpalikumi un spēcīga smarža?

Ieberiet dzirnaviņās vairākas karotes cukura, samaliet tās pūdercukurā un ieberiet atsevišķā burciņā. Cukura atlikumus noņemiet ar papīra salveti. Kafijas dzirnaviņas kļūs tīras un sausas. Bet galvenais – nekādas smaržas!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.