Biezeņzupa no cūku pupām 1

Foto – no tematiskās avīzes “Zirņi un pupas”

4 saujas cūku pupu, 2 ēdamkarotes saldā krējuma, 1/2 glāzes ūdens, 1/4 sīpola, 1 daiviņa ķiploka, sāls, pipari pēc garšas, pipari, šķēle rupjmaizes grauzdiņiem

Pupas izvāra, noņem miziņu un samaļ. Katliņā uzvāra ūdeni un pieliek samaltās pupas, saldo krējumu, sāli, piparus un uzvāra. Pasniedzot pieliek apceptus sīpolus, ķiplokus un rupjmaizes grauzdiņus, pārkaisa ar dillēm.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.