www.celinescuisine.com

Pikantā cūku pupu biezputra 1

1 kg izvārītu, izlobītu cūku pupu, 200 g cūkgaļas (vislabāk nedaudz ar liesumu un speķi), 200 g skābā krējuma, 1/2 sīpola, 1 daiviņa ķiploka, 2 tējkarotes garšvielas maltai gaļai, 1 tējkarote garšvielas vistas gaļai, sāls

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un uz pannas apcep, tad pievieno garšvielas un sāli. Pārlej ar nelielu daudzumu ūdens tā, lai gaļa pārsegta. Kad gaļa jau gandrīz gatava, pievieno sasmalcinātu sīpolu, ķiploku un virtuves kombainā sasmalcinātas vai samaltas cūku pupas. Visu viegli apcep, sajauc un pievieno skābo krējumu. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem (gurķiem, tomātiem u. c.).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.