Maizes izstrādājumi 13
Saldētava ir ideāli piemērota maizei, kruasānu iepakojumiem, kūkām un citiem maizes izstrādājumiem, kurus nevarēsiet izlietot uzreiz. Jūs varat ielikt maizes klaipu saldētavā un ņemt ārā šķēli vai divas, kad nepieciešams.
Nav nepieciešams pat to atkausēt – no rīta jūs varat gatavot sviestmaizes no saldētas maizes, jo līdz pusdienlaikam tās būs jau atlaidinātas, saglabājot pildījumu aukstu. Jūs varat arī ievietot saldētu maizes šķēli tosterī.
Padoms: pirms maizes klaipa sasaldēšanas viegli piesitiet to pie cietas virsmas – tas palīdzēs novērst šķēļu salipšanu! Ja saldējat kūku, sagrieziet to šķēlēs un starp šķēlēm ielieciet cepamo papīru, lai varētu ērti izņemt pa gabaliņam.
Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.