Foto: SHUTTERSTOCK

Maizes izstrādājumi 13

Saldētava ir ideāli piemērota maizei, kruasānu iepakojumiem, kūkām un citiem maizes izstrādājumiem, kurus nevarēsiet izlietot uzreiz. Jūs varat ielikt maizes klaipu saldētavā un ņemt ārā šķēli vai divas, kad nepieciešams.

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Nav nepieciešams pat to atkausēt –  no rīta jūs varat gatavot sviestmaizes no saldētas maizes, jo līdz pusdienlaikam tās būs jau atlaidinātas, saglabājot pildījumu aukstu. Jūs varat arī ievietot saldētu maizes šķēli tosterī.

Padoms: pirms maizes klaipa sasaldēšanas viegli piesitiet to pie cietas virsmas – tas palīdzēs novērst šķēļu salipšanu! Ja saldējat kūku, sagrieziet to šķēlēs un starp šķēlēm ielieciet cepamo papīru, lai varētu ērti izņemt pa gabaliņam.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.