Foto: SHUTTERSTOCK

Maizes izstrādājumi 0

Saldētava ir ideāli piemērota maizei, kruasānu iepakojumiem, kūkām un citiem maizes izstrādājumiem, kurus nevarēsiet izlietot uzreiz. Jūs varat ielikt maizes klaipu saldētavā un ņemt ārā šķēli vai divas, kad nepieciešams.

Reklāma
Reklāma
Veselam
6 lietas, kas liecina, ka cilvēks patiesi jau ir uz “nāves gultas” 1
“Bez atbilstošas palīdzības es nākamajā lēkmē nomiršot” – žurnālists Aidis Tomsons bērnu slimnīcas notikumu kontekstā dalās paša pieredzētajā 6
TV24
“Diemžēl, mēs redzam, ka Saeima šādu likumu ir pieņēmusi,” Lange skaidro, vai tiešām būs jāmaksā par maksāšanas paziņojuma saņemšanu
Lasīt citas ziņas

Nav nepieciešams pat to atkausēt –  no rīta jūs varat gatavot sviestmaizes no saldētas maizes, jo līdz pusdienlaikam tās būs jau atlaidinātas, saglabājot pildījumu aukstu. Jūs varat arī ievietot saldētu maizes šķēli tosterī.

Padoms: pirms maizes klaipa sasaldēšanas viegli piesitiet to pie cietas virsmas – tas palīdzēs novērst šķēļu salipšanu! Ja saldējat kūku, sagrieziet to šķēlēs un starp šķēlēm ielieciet cepamo papīru, lai varētu ērti izņemt pa gabaliņam.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.