Foto: SHUTTERSTOCK

Augļi un dārzeņi 0

Apelsīni labi sasalst, tāpat kā vairums augļu un dārzeņu, tāpēc nav iemesla izsviest svaigus produktus. Sasaldēti augļi noderēs, gatavojot kokteiļus vai desertus.  Savukārt vārīti vai cepti dārzeņi ir lieliska iespēja, kā ātri pagatavot vakariņas.

Reklāma
Reklāma
Veselam
6 lietas, kas liecina, ka cilvēks patiesi jau ir uz “nāves gultas” 1
“Bez atbilstošas palīdzības es nākamajā lēkmē nomiršot” – žurnālists Aidis Tomsons bērnu slimnīcas notikumu kontekstā dalās paša pieredzētajā 6
TV24
“Diemžēl, mēs redzam, ka Saeima šādu likumu ir pieņēmusi,” Lange skaidro, vai tiešām būs jāmaksā par maksāšanas paziņojuma saņemšanu
Lasīt citas ziņas

Sagrieztus ābolus iemērciet verdošā ūdenī uz dažām minūtēm, pēc tam sasaldējiet vienā kārtā, un, kad tie ir sasaluši, iepakojiet tos maisiņos.

Citrusaugļi, piemēram, apelsīni, citroni un greipfrūti, labi sasalst šķēlītēs. Tos var arī izspiest sulā un sasaldēt ledus kubiņu traukā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Arī  dārzeņus var saldēt. Piemēram, varat sasaldēt vārītus burkānus noslēgtā traukā, vai arī varat dažas minūtes pavārīt burkānus, atdzesēt tos ledus ūdenī un pēc tam sasaldēt. Burkānus var pievienot arī dārzeņu buljona maisiņam kopā ar sīpoliem un selerijām, lai ērti pagatavotu sautējumus vai zupas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.