Laura Grēviņa a
Laura Grēviņa a
Publicitātes foto/Marta Logina

Stāstīt un uzraudzīt drošību! 0


“Viens no pamatnoteikumiem mūsu virtuvē ir vienmēr pirms gatavošanas nomazgāt rokas – tīrība ir tikpat svarīga kā drošība,” stāsta L.Grēviņa. Lai darbošanās būtu drošāka, ieteicams nolikt neaizsniedzamā augstumā bērnam bīstamos priekšmetus. Ja bērns mēdz raustīt galdauta malu, ieteicams noņemt arī to. Īpaši jāuzmanās ar karstiem ēdieniem – cept vai vārīt ieteicams tālāk no bērna, piemēram, izmantojot plīts tālākos riņķus, bet karsta ēdiena trauku rokturus pagriezt uz aizmuguri vai sānu, kur tie bērnam nebūs aizsniedzami. Arī tikko no cepeškrāsns izņemtu pannu atdzesēties jāliek bērnam neaizsniedzamā attālumā, jo bērns var neiedomāties vai aizmirst, ka tā ir karsta.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.