Sēņu tūtiņas 0

Šis ēdiens ir labs gan ikdienā, gan arī svētku reizē. Ar šādām tūtiņām var lieliski papildināt svētku galdu.

Reklāma
Reklāma
Putina trīs prasības mieram paredz Ukrainas bojāeju. Vai tiešām Tramps ir tik traks, ka to apsver?
Kokteilis
Vangas pavasara prognozes: Šīm zodiaka zīmēm būs visvairāk veiksmes dzīvē, karjerā un attiecībās
RAKSTA REDAKTORS
Policijas izsekošana, cilvēku kauli šķūnī un 80 000 eiro zaudējumi: Jāņa vaļasprieks atklāj dziļu robu Latvijas likumdošanā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – kārtainā mīkla, 5 kartupeļi, 2 sīpoli, 200 g kaltētu sēņu (var izmantot arī šampinjonus), 100 g siera, pētersīļi, 2 olas, pipari.

Pagatavošana.

Kaltētās sēnes izmērcē, novāra un nospiež lieko šķidrumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kartupeļus novāra ar visu mizu, nomizo un sagriež kubiciņos.

Sīpolus sasmalcina un apcep pannā kopā ar sēnēm.

Sieru sarīvē uz rupjas rīves.

Samaisa kopā kartupeļus, sieru, sēnes un piparus pēc garšas.

Atlaidinātu kārtaino mīklu sagriež taisnstūra gabalos.

Olas viegli sakul.

Taisnstūrim iekšējo pusi pārsmērē ar olu, virsū liek pildījumu un saloka kā tūtiņu.

Tūtiņas kārto uz ietaukotas cepamās pannas, pārsmērē ar atlikušo olu un cep 200 grādu karstumā 15 minūtes.

Gatavās tūtiņas rotā ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.