Sēņu pastēte – delikatese gardēžiem 2

Sastāvdaļas – 300 g šampinjonu, sīpols, 2 ēdamkarotes krējuma, 2 ēdamkarotes kausētā siera, sviests cepšanai, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
RAKSTA REDAKTORS
4 biežākās kļūdas, kāpēc topošie šoferi “izkrīt” CSDD braukšanas eksāmenā. Tās der atcerēties arī pieredzējušiem šoferiem
Lasīt citas ziņas

Sēnes un sīpolu notīra un sagriež gabaliņos. Pannā sviestiņā apcep sēnes un sīpolus. Kad izsautējas viss šķidrums, pannā pievieno krējumu un pāris minūtes visu pasautē. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Kad viss ir gatavs, masu liek blenderī, pievieno kausēto sieru un visu sablendē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai garša būtu pikantāka, var pievienot nedaudz meža sēnes vai svaigus zaļumus.

Pastēti pasniedz uz maizītes vai arī pildītu pankūkās.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.