Sēņu pastēte – delikatese gardēžiem 2
Sastāvdaļas – 300 g šampinjonu, sīpols, 2 ēdamkarotes krējuma, 2 ēdamkarotes kausētā siera, sviests cepšanai, sāls un pipari pēc garšas.
Pagatavošana.
Sēnes un sīpolu notīra un sagriež gabaliņos. Pannā sviestiņā apcep sēnes un sīpolus. Kad izsautējas viss šķidrums, pannā pievieno krējumu un pāris minūtes visu pasautē. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Kad viss ir gatavs, masu liek blenderī, pievieno kausēto sieru un visu sablendē.
Lai garša būtu pikantāka, var pievienot nedaudz meža sēnes vai svaigus zaļumus.
Pastēti pasniedz uz maizītes vai arī pildītu pankūkās.
Labu apetīti!