Marinētas čigānenes 0

Marinādei – 2 ēdamkarotes sāls, 2 ēdamkarotes cukura, 6–7 ēdamkarotes 9% etiķa.

Reklāma
Reklāma
Krimināls
Kāds sods var draudēt autovadītājam, kurš, iespējams, izraisīja traģisku sadursmi uz Ventspils šosejas?
Tas nebūs viegli! Šīm zodiaka zīmēm nav ieteicams doties kopīgā ceļojumā
Kokteilis
8 bērna uzvedības pazīmes, kas norāda, ka jūsu bērns ir apveltīts ar ģenialitāti
Lasīt citas ziņas

Garšvielas – koriandra un sinepju sēkliņas, ķiploka daiviņas, lauru lapa, melnie pipari un smaržīgie pipari.

Pagatavošana.

Notīrītas čigānenes novāra sālsūdenī 20 minūtes. Sēnes nokāš un noskalo aukstā ūdenī. Uzvāra marinādi kopā ar garšvielām, ieber katlā sēnes un vāra 15–20 minūtes. Pilda izkarsētās burkās.

CITI ŠOBRĪD LASA

! Gatavojot marinādi, vēlams pagaršot, vai pietiek sāls, cukura un etiķa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.