Gailenes kanēļa marinādē 0

Marinādei – 2 ēdam­­karotes sāls, 2 ēdam­karotes cukura, 6–7 ēdam­karotes 9% etiķa.

Reklāma
Reklāma
Tas nebūs viegli! Šīm zodiaka zīmēm nav ieteicams doties kopīgā ceļojumā
VIDEO. Alojā pazuduši medību suņi tiek atrasti kopā ar… lāci: “Nodomājām, ka nevar būt lācis, gan jau lielāks kuilis” 4
Situācija Krievijas ekonomikā kļūst nekontrolējama – Maskavai ir nopietnas nepatikšanas
Lasīt citas ziņas

Garšvielas – ķiploka daiviņas, melnie pipari, smaržīgie pipari, lauru lapa, 1 tējkarote malta kanēļa.

Pagatavošana.

Notīrītas gailenes novāra sālsūdenī 20 minūtes. Sēnes nokāš un noskalo aukstā ūdenī. Uzvāra marinādi kopā ar garšvielām, ieber katlā novārītās sēnes un vāra 15–20 minūtes. Pilda izkarsētās burkās.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.