Baraviku žuljens
Baraviku žuljens
Foto – Valdis Semjonovs

Sautētas sēnes ar dārzeņiem
. Guntas Rupenheites recepte 0

Vajag: 500 g sēņu, 500 g kabaču, 500 g patisonu, 500 g tomātu, 500 g tomātu mērces, 1 ēdamkaroti miltu, augu eļļas vai sviesta, sāli, smaržīgos un melnos piparus, lauru lapas.

Reklāma
Reklāma
Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
Kokteilis
Personības TESTS. Izvēlies Lieldienu olu, un atklāj pārsteidzošus faktus par sevi
Mājas
Arī pārtiku nē! 10 lietas, kuras nekādā gadījumā nevajadzētu uzglabāt plastmasas traukos vai maisiņos
Lasīt citas ziņas

Kabačus sagriež ripiņās, mazos patisonus pārgriež uz pusēm, panē miltos un apcep eļļā. Sēnes blanšē, sagriež mazos gabaliņos un apcep. Tomātus sadala četrās daļās, pieliek sāli, piparus un cep, līdz veidojas viendabīga masa. Tad sēnes, kabačus, patisonus, tomātus, tomātu mērci un garšvielas liek katlā un sautē līdz gatavībai. Karstu masu pilda burkās. Sterilizē +120 °C 40–60 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.