Sautētas sēnes ar dārzeņiem . Guntas Rupenheites recepte 0
Vajag: 500 g sēņu, 500 g kabaču, 500 g patisonu, 500 g tomātu, 500 g tomātu mērces, 1 ēdamkaroti miltu, augu eļļas vai sviesta, sāli, smaržīgos un melnos piparus, lauru lapas.
Kabačus sagriež ripiņās, mazos patisonus pārgriež uz pusēm, panē miltos un apcep eļļā. Sēnes blanšē, sagriež mazos gabaliņos un apcep. Tomātus sadala četrās daļās, pieliek sāli, piparus un cep, līdz veidojas viendabīga masa. Tad sēnes, kabačus, patisonus, tomātus, tomātu mērci un garšvielas liek katlā un sautē līdz gatavībai. Karstu masu pilda burkās. Sterilizē +120 °C 40–60 minūtes.