Seleriju un ābolu salāti jogurta mērcītē. Spirgtums uz šķīvja 0

Sastāvdaļas
• 100 g viegli apgrauzdētu sasmalcinātu valriekstu
• 150 g plāni sagrieztas vai sarīvētas selerijas saknes
• 1 nomizots un stienīšos sagriezts saldskābs ābols
• 3–4 ēdamkarotes jogurta bez piedevām
• 1 tējkarote svaigi spiestas citrona sulas

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Jogurtu sajauc ar citrona sulu, pārlej sasmalcinātai selerijai un ābolam, samaisa. Pārkaisa sadrupinātus valriekstus.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Neparasti dārzeņi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.