Foto: SHUTTERSTOCK

Lai sekss brīvā dabā būtu pavisam drošs un patīkams 56

• Kamēr vien cilvēki nepārstās par to aizmirst, tas būs jāatgādina – izsargājieties! Papildus tam, ka kontracepcija a priori ir obligāta (ja vien jūsu plānos nav šādā romantiskā veidā parūpēties par ģimenes pieaugumu), prezervatīvs līdz minimumam samazinās nepieciešamību pēc tam sakopt vietu, kurā aizvadījāt jauko brīdi.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pazīmes, ka tu patērē pārāk daudz olbaltumvielu 2
Krievijā trīskāršojušies “vārti uz elli”, kas var aprīt zemi un ciemus
Veselam
atbrīvoties no riebīgās “riepiņas” uz vēdera. Nosaukti 5 galvenie noslēpumi
Lasīt citas ziņas

• Pārliecinieties, ka tuvumā neviena nav. Sekss brīvā dabā ir ekstrēms pasākums. Nav slēdzamu durvju vai sienu. Toties ir nejauši garāmgājēji, sēņotāji, ogotāji un draugi (ja esat kopā ar viņiem brīvā dabā). Izvēlieties vietu, kas kaut cik aizsargāta no ziņkārīgo acīm un ausīm. No draugiem var doties dziļāk mežā – kur nevar ieskriet bērni no kaimiņu piknika. Diez vai jums gribētos visnepiemērotākajā brīdī sarkt un vilkt kājās bikses vai nonākt tādā situācijā, kāda attēlotā jokā no sērijas par labo ziņu un slikto ziņu: „Labā ziņa – Jūsu seksu pilsētas parkā neviens neredzēja. Sliktā ziņa – Līdz novērošanas kameras materiāls tika ievietots internetā, un pirmajā dienā to noskatījās 1 miljons skatītāju.”

• Ievērojiet higiēnu. Jūsu „mīlestības higiēnas komplektā” obligāti jāiekļauj mitrās salvetes, papīra dvieļi, lubrikants, antiseptisks līdzeklis. Neiztikt arī bez dzeramā ūdens. Jāizvairās pieskarties piesārņotiem priekšmetiem un virsmām. Pēc iespējas ātrāk pēc dzimumakta derētu ieiet dušā.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Izvairieties no citiem nevēlamiem jūsu randiņa dalībniekiem. Odi, zirnekļi, ērces, lapsenes un citi meža iemītnieki agrāk vai vēlāk pamanīs jūs. Iespējams, ka no tiem varat paglābties teltī. Varat ieziesties vai uzpūst kādu kukaiņu atbaidīšanas līdzekli, bet ko tad, ja vēlaties skūpstīt vēl ko citu, ne tikai lūpas? Tad noteikti sajutīsiet nepatīkamu garšu.

• Saģērbieties silti. Pat ja randiņš plānots karstā vasaras dienā, paņemiet līdzi jaku vai pledu, ko uzmest pār pleciem. Aktīvās ķermeņa kustības izraisa pastiprinātu svīšanu, bet sviedri, iztvaikojot no ādas, to diezgan jūtami atdzesē, un, ja tas notiek dabā, tad jebkurš vējš var nest līdzi saaukstēšanos. Tātad papildus pāris izciliem orgasmiem var noķert arī klepu, iesnas un līdzīgus priekus.

• Minimāls alkohola daudzums. Svaigs gaiss rada ilūziju, ka var izdzert vairāk, nepiedzeroties. Alkohols pamodina snaudošo bezbailību, pārdrošību un tieksmi pēc piedzīvojumiem.

• Neaizmirstiet par drošību. Problēmas var būt dažādas: neuzmanīgas kustības ekstāzes laikā var izraisīt sasitumus un traumas. Novērtējiet situāciju un izpēties apkārtni – ja nobrāzumus un sasitumus vēl var pārdzīvot, tad brūces no saduršanās uz nomesta stikla ir kas pavisam nevēlams.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.