Foto-Fotolia

Sēklu krekeri – veselīga uzkoda izsalkuma remdēšanai 0

Izejvielas (vienai pannai krekeru):
50 g sezama sēklu
70 g saulespuķu sēklu
70 g ķirbju sēklu
70 g linsēklu
90 g kviešu miltu
50 ml rapšu eļļas
150 g vāroša ūdens
Šķipsna sāls mīklai un šķipsna – pārkaisīšanai

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 150 grādiem.
2. Vidēja izmēra bļodā sajauc visas sastāvdaļas. Liek mīklu uz cepamā papīra un pa virsu liek identiska izmēra otru papīra loksni. Starp abām loksnēm esošo mīklu ar mīklas rulli izlīdzina pēc iespējas plānāku, vienādā biezumā aptuveni cepamās pannas izmērā. Ieceļ pannā un noņem augšējo papīra loksni.
3. Ja vēlas, pārkaisa ar sāli un liek cepties krāsnī uz 50–60 minūtēm. Izņem no krāsns, atdzesē un salauž lielos gabalos. Pasniedz kopā ar uzkodām.

Vislabāk krekeri garšos, pasniegti ar sieru, olīvām vai gaļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.