Foto-Fotolia

Sēklu krekeri – veselīga uzkoda izsalkuma remdēšanai 0

Izejvielas (vienai pannai krekeru):
50 g sezama sēklu
70 g saulespuķu sēklu
70 g ķirbju sēklu
70 g linsēklu
90 g kviešu miltu
50 ml rapšu eļļas
150 g vāroša ūdens
Šķipsna sāls mīklai un šķipsna – pārkaisīšanai

Reklāma
Reklāma
E.coli infekcijas uzliesmojums: PVD daļēji aptur uzņēmuma “Straupe” darbību; inficēti darbinieki 67
Kokteilis
FOTO. No 1200 līdz 37000 tūkstošiem eiro! Lūk, ar kādiem auto brauc mūsu hokejisti
Tarifu karalis bez kroņa? Sākam redzēt pirmās nopietnās “plaisas Trampa mūrī”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 150 grādiem.
2. Vidēja izmēra bļodā sajauc visas sastāvdaļas. Liek mīklu uz cepamā papīra un pa virsu liek identiska izmēra otru papīra loksni. Starp abām loksnēm esošo mīklu ar mīklas rulli izlīdzina pēc iespējas plānāku, vienādā biezumā aptuveni cepamās pannas izmērā. Ieceļ pannā un noņem augšējo papīra loksni.
3. Ja vēlas, pārkaisa ar sāli un liek cepties krāsnī uz 50–60 minūtēm. Izņem no krāsns, atdzesē un salauž lielos gabalos. Pasniedz kopā ar uzkodām.

Vislabāk krekeri garšos, pasniegti ar sieru, olīvām vai gaļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.