Šefpavāre skaidro, kāpēc pirms vārīšanas rīsi vienmēr ir jānoskalo 13

TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” šoreiz šefpavāre Ina Poliščenko gatavoja ātro vistas gaļas plovu. Tā kā viena no būtiskākajām plova sastāvdaļām ir rīsi, šefpavāre dalās ar padomu, kā tos vislabāk gatavot.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

“Lai rīsi Jums sanāktu tiešām perfekti un irdeni, tie vienmēr ir jānoskalo. Tā procedūra ir diezgan ilga, vismaz 5-7 reizes. Es vienmēr ielieku sietiņā, leju pāri aukstu ūdeni līdz ūdens tek dzidrs. Kamēr tas ir baltā krāsā, turpinām skalošanu,” stāsta šefpavāre Ina.

Kāpēc tas tā ir jādara? Rīsi satur daudz cieti, tādēļ, tos pirms gatavošanas nenoskalojot, vārīšanas laikā tie salips vienā gabalā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.