Foto-Valdis Semjonovs

Sautēts kazas šķiņķis
 0

Sastāvdaļas: šķiņķis, burkāni, ķiploki, sāls, maltie melnie pipari. 

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Sāksies “baltā svītra”: 4 zodiaka zīmes šopavasar iegūs retu iespēju mainīt savu likteni
Pārmaiņas Ukrainas armijā – Zelenskis iecēlis jaunu bruņoto spēku vadītāju
Tiem ir tāda pati iedarbība kā svara zaudēšanas līdzekļiem: 9 pārtikas produkti, kas mazina kāri pēc ēdiena
Lasīt citas ziņas

Gaļu apbārsta ar sāli un pipariem, apcep kopā ar ķiploka daiviņām (tām atstāj mizu) un šķēlītēs sagrieztiem burkāniem. Tad uzlej ūdeni un 10 minūtes pasautē. Kārto traukā, uzliek slogu un pāris stundas nopresē (šķiņķis būs mīkstāks).

Var pasniegt siltu ar vārītām grūbām, var aukstu griezt šķēlītēs un likt uz sviestmaizes.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja krodziņa “Lāsīte” šefpavārs Ivo Lamberts.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.