Foto-Valdis Semjonovs

Sautēts kazas šķiņķis
 0

Sastāvdaļas: šķiņķis, burkāni, ķiploki, sāls, maltie melnie pipari. 

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Gaļu apbārsta ar sāli un pipariem, apcep kopā ar ķiploka daiviņām (tām atstāj mizu) un šķēlītēs sagrieztiem burkāniem. Tad uzlej ūdeni un 10 minūtes pasautē. Kārto traukā, uzliek slogu un pāris stundas nopresē (šķiņķis būs mīkstāks).

Var pasniegt siltu ar vārītām grūbām, var aukstu griezt šķēlītēs un likt uz sviestmaizes.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja krodziņa “Lāsīte” šefpavārs Ivo Lamberts.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.