Foto-Valdis Semjonovs

Sautēts kazas šķiņķis
 0

Sastāvdaļas: šķiņķis, burkāni, ķiploki, sāls, maltie melnie pipari. 

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Viņiem ir īpaša saikne! 3 horoskopa zīmes, kuru pārstāvji ļoti mīl dzīvniekus
RAKSTA REDAKTORS
BKUS bērnu pneimonoloģe: “Par šo ir jāzvana “trauksmes zvani” – visbiežāk lietojamā deva praktiski nav pieejama” 42
Veselam
Lūk, cik ilgi tev vajadzētu spēt nostāvēt uz vienas kājas atbilstoši saviem gadiem jeb “flamingo izaicinājums”
Lasīt citas ziņas

Gaļu apbārsta ar sāli un pipariem, apcep kopā ar ķiploka daiviņām (tām atstāj mizu) un šķēlītēs sagrieztiem burkāniem. Tad uzlej ūdeni un 10 minūtes pasautē. Kārto traukā, uzliek slogu un pāris stundas nopresē (šķiņķis būs mīkstāks).

Var pasniegt siltu ar vārītām grūbām, var aukstu griezt šķēlītēs un likt uz sviestmaizes.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja krodziņa “Lāsīte” šefpavārs Ivo Lamberts.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.