Foto-Valdis Semjonovs

Sautēts kazas šķiņķis
 0

Sastāvdaļas: šķiņķis, burkāni, ķiploki, sāls, maltie melnie pipari. 

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Septiņi saldēti dārzeņi, kas jāiekļauj uzturā, lai uzlabotu holesterīna līmeni
VIDEO. Kaimiņi atklāj patiesību: “Vectēvs atbrauca no darba ap pusdiviem dienā un atrada māti un vecmāti piedzērušās guļam, bet puisēna nebija…” 10
Krimināls
“Jānis nav pats pielicis sev roku, lai aizietu no šīs dzīves!” Timmas advokāts Latvijā sniedz LA.LV ekskluzīvu ieskatu krimināllietas materiālos 26
Lasīt citas ziņas

Gaļu apbārsta ar sāli un pipariem, apcep kopā ar ķiploka daiviņām (tām atstāj mizu) un šķēlītēs sagrieztiem burkāniem. Tad uzlej ūdeni un 10 minūtes pasautē. Kārto traukā, uzliek slogu un pāris stundas nopresē (šķiņķis būs mīkstāks).

Var pasniegt siltu ar vārītām grūbām, var aukstu griezt šķēlītēs un likt uz sviestmaizes.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja krodziņa “Lāsīte” šefpavārs Ivo Lamberts.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.