Foto – Anda Krauze

Sautēti teļa vaigi ar dārzeņiem 0

(4 personām)

Teļa vaigus attīra no plēvēm, apcep uz karstas pannas, pēc tam liek katlā, pievieno gaļas buljonu, sarkanvīnu, sagrieztus sīpolus, burkānus (40 g), zaļumus, sojas mērci, sāli, piparus un sautē uz nelielas uguns pusotru stundu.

Reklāma
Reklāma
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Kanādā “uzsprādzis jauns vilnis” ar ideju, ka Kanādai jāiestājas Eiropas Savienībā 25
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Lasīt citas ziņas

Vāra biezeni – nomizotus kartupeļus sagriež vienādos gabalos, lai tie būtu gatavi vienlaikus, un liek vārīties. Kamēr tie katlā, uzkarsē pienu (bet nevāra!). Sakapā lociņus. Gatavos kartupeļus sastampā, pieliek sviestu, sāli un pakāpeniski pielej uzkarsēto pienu. Biezenim pievieno sakapātus maurlociņus. Dārzeņus (arī 100 g burkānu) noblanšē un viegli apcep sviestā, pievieno sakapātus ķiplokus un timiānu.

Ēdienu piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.