Foto – Shutterstock

Maigie kāposti 8

• 1 kg skābētu kāpostu,
• 150 ml saldā krējuma,
• 2 ēdamkarotes augu eļļas,
• 50 – 70 ml tomātu pastas,
• 100 g brūnā cukura,
• 2 sīpoli,
• 2 ēdamkarotes ķimeņu,
• 1,5 tējkarotes sāls.

Kāpostus pārlej ar ūdeni, pievieno augu eļļu un vāra, līdz mīksti. Tad pievieno apceptus sīpolus, sāli, cukuru, saldo krējumu un tomātu pastu un pasutina vēl 5 – 10 minūtes. Sanāk štovēti kāposti ar patīkami maigu garšu. Beigās var pievienot arī apceptu cauraudzīti.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.